Tietoturvaseloste

Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn. Käytämme asiakkaidemme tietoja vain laskutuksessa ja yhteydenotossa, emme luovuta tai myy tietoja eteenpäin. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja suhtaudumme tietoturvaan hyvin vakavasti. Jos haluat, että poistamme asiakastietosi suojatusta järjestelmästämme niin lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@olivecare.fi

 

Tietosuojaperiaatteemme

O’Live Care Oy ei anna verkkosivuilla kerättyjä yhteystietoja kolmansille osapuolille.
Tietosuojalain mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

O’Live Care Oy
Hippenpiha 2, 20400 Turku
Y-tunnus: 2946371-1

Rekisteristä vastaava henkilö

Elisa Backman
puh. 040 965 4541
elisa.backman@olivecare.fi

Tietosuojavastaava
puh. 040 759 6180
info@olivecare.fi

 

Rekisterin nimi

O’Live Care Oy:n asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on O’Live Care Oy asiakasrekisterin ylläpitäminen. Rekisterissä oleville voidaan tiedottaa O’Live Care Oy:n toiminnasta ja kampanjoista puhelimitse, sähköpostilla tai paperipostilla.

Asiakkailla on oikeus tarkistaa, muuttaa ja poistaa itseään koskevia tietoja rekisteristä. Tarkastamisen toteuttamiseksi rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään.

Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää muun muassa seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Rekisterin yhteystiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas ilmoittaa tietonsa O’Live Care Oy:lle.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta O’Live Care Oy:n ulkopuoliseen käyttöön.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisteriä käsitellään ehdottoman luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioista vastaava henkilö.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.