O’Live Care Oy – like at home. Tarjoamme laadukasta Green Care asumispalveluja, päivä- ja virkistystoimintaa sekä tilapäishoitoa aikuisille kehitysvammaisille. Hoidamme ja kuntoutamme siten, että asukkaat ovat omaa elämäänsä hallitsevia ja kokevat olonsa turvalliseksi. Asukkaat saavat myös asua elämänsä loppuun asti omassa kodissaan. Kodissamme on ympärivuorokautinen valvonta.
 

Toimintamme arvoperustana on kristillinen ihmiskäsitys. Pidämme erittäin tärkeänä yksilöllisyyttä, itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja omatoimisuutta – kokonaisvaltaista ihmisen hyvinvointia.

Katso alta avoimet työpaikkamme ja tule mukaan osaksi kasvavaa joukkoamme!

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja

Uratarinat

Jatta, Laatupäällikkö

Jatta Krookila on työskennellyt O’Live Carella vuodesta 2015 eli alkumetreistä asti. Alunperin hän päätyi asumispalveluyksikkö Kakskerta Kastanjaan töihin sattuman kautta, sillä tuohon aikaan Jatta ei aktiivisesti etsinyt uutta työtä. ”O’Live Care kuulosti kuitenkin niin mielenkiintoiselta, että hain töihin”, hän kertoo. Hän jopa myöhästyi varsinaisesta hakuajasta, mutta oli sen verran kiinnostunut, että soitti vielä paikan perään ja sai työn.

Alunperin Jatan huomion herätti, että juuri avatussa Kakskerta Kastanjassa oli mahdollista päästä toteuttamaan, suunnittelemaan ja kehittämään itse aivan alusta asti. Myös itselle vieras, mutta kaunis meren äärellä sijaitseva Kakskerran ympäristö lumosi Jatan.

Jatta on koulutukseltaan lähihoitaja ja tehnyt töitä eri-ikäisten kehitysvammaisten kanssa. Kakskerta Kastanjassa hän työskentelee tällä hetkellä laatupäällikkönä, mutta nimestään huolimatta työnkuva poikkeaa varsin vähän lähihoitajan työstä, sillä suurimman osan ajastaan hän tekee edelleen hoitotyötä. Toimistopäivinä hän työskentelee laatujärjestelmän hallinnan ja valvonnan parissa.

Lähihoitajan päivittäinen työ on hoitoa, arjen elämistä ja sen tehtäviä. Työ on rentoa ja Kastanjan hoitajilla onkin hyvin vapaat kädet itse suunnitella sitä, mitä asukkaiden kanssa milloinkin touhutaan. Myös asukkaiden omia toiveita kuunnellaan ja toteutetaan. Kakskerrassa meri on lähellä, joten asukkaat saattavat välillä käydä pulahtamassa. Toisinaan taas vuokrataan koko porukalla isompi mökki tai käydään yhdessä syömässä. Asukkaat voivat ulkoilla itsenäisesti eikä O’Live Caresta löydy lukittuja ovia. ”Täällä ei ole laitosmainen olo vaan tämä on vähän kuin iso koti”, Jatta kuvailee.

O’Live Carea Jatta kuvailee hyvin joustavaksi työnantajaksi. Työtunteja voi suunnitella omien menojen mukaan ja esimerkiksi lomat ovat joustavasti sovittavissa, mikä mahdollistaa sen, että työajan ulkopuolella on mahdollisuus tehdä niitä asioita, joista nauttii. Työyhteisö on pieni ja kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään, ja asukkaat ovat ihania.

Jatalle työssään kaikkein merkityksellisintä onkin se, että Kakskerta Kastanjan asukkaat pysyvät tyytyväisenä, heillä on hyvä olla ja he saavat oman äänensä kuuluviin. Myös omaisilta saatu palaute ja kollegoiden antama kiitos on tärkeää jokapäiväisessä työnteossa.